boka-pass.se

RFID/kortläsare

Systemet kan kopplas till en kortläsare eller RFID-läsare, man kan då använda kort/tagg för att automatiskt bocka av en kund och se att denne verkligen var bokad på ett pass. Denna funktion fungerar med alla läsare som stödjer tangentbordsemulering, man kan således återanvända befintliga kort/tagg-system om man redan har det för t.ex inpassering till gym.

Enkel men kraftfull administration

Att redigera schemat är inte svårare än att hantera din egen kalender i Outlook eller motsvarande. Möjlighet finns att hantera vanligt uppkommande situationer som att ett pass behöver ställas in, eller att information behöver ändras en vecka, t.ex om det är en vikarieinstruktör.

Man får bra överblick över vilka som är bokade på ett pass. Dessutom finns bra stöd för dig som administratör att ta bort och lägga till bokningar själv, ett behov som trotts allt ofta dyker upp.

Enkel övergång från ditt nuvarande system

Oavsett vad du använder för bokning nu(pärmar, excel-ark, databaser eller annat) så finns möjlighet till en mjuk övergång till boka-pass.se. Det kommer alltid att finnas en övergångsperiod där bokningar kan finnas på två ställen samtidigt. Detta hanteras genom att lägga in en referens till det "gamla" systemet, t.ex "10 bokningar från pärmen". Då förhindras överbokning samtidigt som man slipper mycket arbete med att manuellt konvertera bokningarna.

Närvarostatistik

Systemet har stöd för närvarostatistik över användare. Via en graf är det lätt att se om någon avviker från mängden och har missat många pass. Genom att trycka på punkterna kommer man fram till respektive användare. Denna information kan sedan användas för att stänga av en användare tillfälligt eller permanent. Statistiken kan också användas för annat, t.ex att ge en belöning till den som gått på flest pass under en period.

Överbokningsskydd och Reservplatser

En självklarhet kan tyckas, men boka-pass.se förhindrar automatiskt överbokning. Varje pass har ett max antal deltagare som inte kan överskridas.

Det finns även möjlighet att reservera plats på fulla pass. Man ställs då "i kö" för en plats, och om någon avbokar så hoppar man upp på ordinarie plats.

SMS-avisering

Automatiska SMS kan skickas till kunder när deras reservplatser blir ordinarie platser. På detta sätt kan man ytterligare öka beläggningen på passen.

Detta är en tilläggstjänst som kostar 1kr per SMS inkl moms.

Hastighet och responstider

Systemet är mycket snabbt och upplevs som väldigt "interaktivt", med korta responstider. För att kunna tillgodogöra sig den här snabbheten behöver man naturligtvis ha en snabb internetuppkoppling också. För långsammare uppkopplingar fungerar systemet fortfarande till 100%, men man får vänta lite.